Eskişehir’de Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Hizmetleri Artık Otopratik'te - Oto Pratik Eskişehir

Eskişehir’de Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Hizmetleri Artık Otopratik’te

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) kapsamında yapılan yeni düzenlemeler, Eskişehir’deki araç sahiplerini de yakından ilgilendiriyor. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni tebliğ ile birlikte, 1 Temmuz 2025 tarihinden itibaren trafiğe kayıtlı araçlara Taşıt Tanıma Belgesi (TTB) taktırma zorunluluğu getirildi. Bu kapsamda, Eskişehirli araç sahipleri ve işletmeler, Otopratik servislerinde araçlarına bu hizmeti alabilecek.

Özellikle bireysel araç sahiplerini ilgilendiren düzenleme, 30 Haziran 2025 tarihine kadar tüm bireysel araçlarda TTB taktırılmasını zorunlu kılıyor. Bu süreçte Eskişehir’deki Otopratik servisleri, taşıt tanıma sistemi montajı ve gerekli diğer hizmetler için uzman kadrosuyla sizlere en kaliteli hizmeti sunuyor.

Akaryakıt giderlerini kolayca yönetmek ve taşıtlarınızın akaryakıt alımlarını pratik bir şekilde takip etmek isteyen işletmeler için de büyük bir fırsat sunan UTTS, işletmelerin akaryakıt maliyetlerini daha şeffaf bir şekilde kontrol etmelerini sağlıyor. 31 Aralık 2024’e kadar TTB taktırma zorunluluğu kapsamında Eskişehir Otopratik servisi, tüm Eskişehirli işletmelere ve son kullanıcılara profesyonel çözümler sunuyor.

Araçlarınızın akaryakıt giderlerini dijital sistemler üzerinden takip edebilmek, vergi belgelerini eksiksiz düzenlemek ve UTTS’ye uyum sağlamak için Eskişehir Otopratik servisinden randevu alabilir, uzman kadromuzla aracınıza uygun çözümleri bulabilirsiniz.

Eskişehir’de Otopratik, hem bireysel hem de ticari araç sahipleri için en güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Siz de yasal düzenlemelere uygun bir şekilde taşıt tanıma sistemi hizmetini almak ve sorunsuz bir süreç yaşamak için en yakın Eskişehir Otopratik servisimize gelin!

Adres: 75. Yıl Mah. Emko San. Sit. A2 Blok No:1/2/3 Eskişehir

0 552 400 05 05

444 02 26

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Yazın

Hemen En Uygun Fiyatlar için Bize Yazın. Sizi Arayalım